Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2008, 10:25   #8052
MonszTfojejRzony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez druiT Pokaż post
Gram na andeeria.pl , ale spoko gram od tygodnia. W sumie fajny server exp x 1, drop x 1 jak w RL WoWie. A no i gram Ally. Dwarf Paladin (jak możesz to doradz czy robić helera czy tanka, bo czytałem, że tanker lipny jak dla pala ;/, to weź coś rozkmin jakie mógł bym talenty ładować.) A no i jak się znasz to weź napisz co to za set jest : http://wow.gram.pl/images/paladin.jpg ? <kozaczo wygląda >
TO jest set na 60 lvl, byl to najlepszy set póki nie weszlo TBC dla palla, pal to jest specyficzna klasa, znam ludzi ktorzy maja palami unbuffed po 15k hp, na oficjalu, z buffami jak widac idealny tanker. Jak na healera to pal sie nadaje, z tego co wiem ma concentrate, jak priest, ze przez 15sek leczy bez kosztow many. Jak tank, to protection, jak heal to holy, ale z dodatkami z protect. Najlepiej wbic 70 badz jak tam chcesz to nizszy i kupowac itemy za arena pointy, najlepsze do pvp. A jak chcesz miec wczesniej unikatowe itemy, to zainwestuj w Blackshmiting (PILNIE DO TEGO MINNING) i sam se bedziesz epixy robic.
Duzo ci pallem nie doradze bo nie gralem nim nigdy, ale mam duzo ziomkow z gildii i wiem z rozmow, ze pal jest bardzo trudna postacia to pokonania w PVP (leczy sie + plate + absorb damage).

Build:
41:20:0

Jak chcesz
daj znac na prv podam ci gg i powiem cos wiecej elo