Cytuj:
Reed
Tak BRAWO!! NOWA TIBIA WRECZ!!! -.- nc
Update do dupy,a tlumaczenie sie nie dodaniem nowych terenow do expienia podnienieniem grafik w miastach i para nowych questow to komedia.
|
w pewnej części sie zgadzam
Cytuj:
Rykun
Ja uwazam, ze zapowiada sie ciekawy up. Mysle, ze jak zawsze FACC nie dostanie prawie nic i zeby porobic te nowe questy i tak trzeba bedzie kupic PACC bo w koncu o to chodzi Cipom. O kase
A tak ogolnie to moze byc fajnie.
|
Skończ waść wstydu oszczęć
Cytuj:
Libacjan
HEEEJ K*RWA! CO TO MA BYĆ?! Ja chcę w końcu poexpic, a nie czekać w 2 tygodniowej kolejce na wrle. Jest o 8x za mało expowisk, a ta banda idiotów tego nie dostrzega i zajmuje się tylko takimi mało znaczącymi pierdołami jakie będą w następnym updacie. Nie można przez cały czas powtarzać, że exp nie jest najważniejszy. Nie po to mam pacc, aby marnować go na stanie pod depo.
Zamiast koszatniczek i nowych demon świnek morskich mogli by przynajmniej zrobić coś z masskickami. SSIJSOFT GMBH
|
Zgadzam sie w 100%
Topic
Teraz CipSoft chodzi tylko o kasę i zajmują sie mało ważnymi sprawami . Mają ponad 6 miesięcy na wymyślenie czegoś a dodają nic wartościowego . Było pisane że w letnim update mają dodawać nowe tereny a w zimowym poprawiać stare taki update co dodają znudzi sie w tydzień . Ale nie którym noobą dodadzą jakiegoś nowego kwiatka a ci już sie podniecają że fajny update . Takie coś można zrobić na ots w nie całe 3 godziny