Wiesz Med miedzy innymi dla tego bylem vice w DPFT ze mam zdrowe podejscie do sprawy i jasny umysl jesli chodzi o konflikty. A to ze teraz jestem po 2 stronie barykady chociaz malo kto by powiedzial ze stane przeciw lukiemu to to ze Alunir nazwal mnie zlodziejem i klamca bez zadnych podstaw a niejedna osoba na Arcani powie ze wywalilem okolo 30kk tylko na przyjaciol i ludzi co mieli hacka zeby odbili sie od dna jak rowniez wiele ludzi zawdziecza mi to ze nadal posiada swoje chary tylko dla tego ze robilem fake kupna tych postaci i potem je oddawalem prawowitym wlascicielom za free. Aha wiec potwierdzam to ze nei mam nic do nikogo i jesli Alunir mnie przeprosi za to co powiedizal to bedzie wszytsko po staremu chociaz nei znaczy to ze wyjde z wojny bo jak raz sie stanelo po jakiejs stronie konfliktu to trzeba sie jej trzymac niezaleznie od tego co sie dzieje no chyba ze ktos z LR mnie wywali na kase o.O czy cos bo wojna to jedyna zabawa dla mnie bo nie lubie expic czy chodzic na hunty samemu.
osoby zainteresowane Donosicielem prosze o kontakt na priv to podam mu oczywiscie po tym jak zaplaci jaki name jest nowej wersji donosiciela
jak by sie ktos pytal skad mialem taka kase zeby pomagac ludziom po hacku i kupowac chary zeby je potem oddac to powiem ze selnolem okolo 30+ pacc na arcanii