Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2008, 00:13   #147
ELEAH
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Wiesz...gdzie jak gdzie, ale to wlasnie w WoW'ie (a nie w tibii) nie chodzi o level. Jeżeli przechodzisz sobie kampanie w WC III Reigin of Chaos, a potem w WoW'ie wybierzesz się z przyjaciółmi, do ruin Lordearonu, dojdziesz do sali tronowej, gdzie Arthas zabił swojego ojca...TO JEST TEN SMACZEK ^^

Co do płatności za WoW'a 52zł na misiąc, to nie tak dużo, wystarczy dziennie odłożyć te 1,50zł~, btw powyżej 50lvla knightem, sorcem lub druidem gra bez pacca nie ma najmniejszego sensu; padasz - dwa levele w dól, expisz - waste z powodu braku niektórych spelli, spotkasz pkerów - patrz "expisz"...bez pacca gra w tibie, to nie gra.

Faktem jest, że CipSoft robiąc update co pół roku, nie ma dostatecznej ilości czasu na przemyślenie, co jest graczom potrzebne, i co jest potrzebne, by zachęcić ich do gry, należy pamiętać, iż tibia nigdy nie osiągnie takiej perfekcji co WoW, mianowicie: WoW jest po pięciokroć bardziej strategiczną grą, profesje (raczej klasy, bo profesja to zawód do zarabiania pięniędzy) są zabalansowane w 100% (każda jest dobra na swój sposób, i każda ma build, który stanowi anty-build na build innej klasy - dajmy na to Shadow Priest vs Protection Paladin, oczywiście, gdyby paladyn był w Retribution, a Priest w Holy, to paladyn by wygrał) i nawet głupi system sprzedawania w WoW'ie osiągną perfekcje (chodzi mi tutaj o aukcje).

Prawdą jest, że każdy lubi coś innego, Tibia (7.5) biła WoW'a w niektórych kategoriach na głowę, za to teraz, tibia jak dla mnie jest gorsza we wszystkim.

Steamwheedie Carthel _/

Dokładnie. To nie jest tak, że każdy lubi coś innego. Tak jak mówiłem jak by wow miał 16 mega to Cipsofty mieszkały by na metrze bo nikt by nawet nie pamiętał o tej gierce. Bo to jest tak kolega w szkole gra w tibie potem gra coraz więcej osób aż wkońcu nie masz z nimi wspólnych tematów więc też zaczynasz grać a jak już zaczniesz to się uzależniasz i potem gadasz takie głupoty że tibia jest lepsza od wowa . Jeśli ten człowiek co to napisał nie byłby uzależniony zupełnie ineczej podchodził by do rozmowy napisał by coś w stylu ,,wiem, że wow jest lepszy ale wole tibie'' albo ,,nie chce mi się ściągac 8 GB'' a nie już odrazu ,,nigdy bym nie wydał ani grosza na to ścierwo jakim jest wow'' tak mówi osoba uzależniona , która ma 18 lat i chodzi do 5 klasy podstawówki. Wiem, że jeśli grasz w tibie zmieniasz się w zupełnie innego człowieka to już nie jest gra to jest twój świat! Może ja widzę tam grafike za czasów Mieszka I ale dla tego człowieka to jest pełny trójwymiar bo on nie siedzi przed monitorem on jest w tym świecie! Ja nie wiem jakiego narkotyku Cipy dodają do Tibii ale to jest tak samo jak z narkotykami spróbujesz raz i już jesteś w pułapce. Tylko zamiast na towar wydajesz na PACC. A WoW tak samo jak Tibia uzależnia ale jeśli grasz w WoW'a to przynajmniej możesz to komuś powiedzieć i chodzić z podniesioną głową. Aha i nikt cie nie pobije. Więc wow jest lepszy nawet poza domem bo nie wrócimy do domu ze złamaną ręką. Uszanowanie