Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2008, 02:36   #2
druiT
Guest

Domyślny

@Sonda
Trochę nie czaje tej sondy. Napisałeś ją tak jakbyś nic nie wiedział na temat panującej sytuacji. Jakieś obeznanie trzeba mieć więc radzę poczytać "Hyde Park", oraz temat "New War - We Rule Again vs. Duskiness & Vision" (tam w 2 poście masz likni do tematów).
Przecież zaznaczając, że woje wygra np. Vision, to co Duskiness już nie? Albo jak zaznaczę że wojna mnie nie interesuje to nie jest tak jak bym był neutralny ;p?

@Autor Temamu
"W tym temacie chciałbym żebyście umieszczali różnorakie zdjęcia począwszy od pk teamow skończywszy na dedach niestety narazie nic nie mam ale jutro umieszczę"

Pk teamów? W takim razie po co ta sonda? Wogule nie związana z tematem ;p

@podsumowanie
Temat się nie rozwinie na 99%. Pewnie pędzie jeszcze max. z 10 postów po mnie i gdzieś sięzagrzebie.
Dlaczego?
Odpowiedz jest prosta. Mamy "HYDE PARK", czytając ten temat łatwo zauważyć, że tam nie rozmawia się jedynie o tematach z Furory, ale także o ważnych wydażeniach piłkarskich, o WoW'ie i na wiele innych tematów. Co do zdjęć tych nieszczęsnych PK, komu to potrzebne? A po drugie, kto robi SS'a jak klepie kogoś? No chyba że ma w trapie 8 lvl co nie ma exury i potiony mu się skończyły.
<Bywa>

Odnosisz wrażenie antypatii? Mylisz się, jest to tylko kubeł zimnej wody abyś się ogarnął i uświadomił, że tworzenie takich tematów jest bezsensowne. Ale jak chcesz to go prowadź, to było tylko moje skromne zdanie.

Elo i good luck (na bank się przyda <heh>)
  Odpowiedz z Cytatem