Skończcie juz tego offtopa o wowie i tibi. Każdy gra w to co lubi i nikt nie powinien mu narzucać swojego zdania. Osobiście gram w WoWa juz ponad pól roku (wcześniej grałem w tibie 2 lata) i powiem wam że każda gra ma swoje plusy i minusy. Nie mówcie że tibia ściąga z wowa bo tak naprawdę to WoW zebrał wszystkie pomysły z innych gier i połączył je w jedność. Po 2 chciałem jeszcze wspomnieć do tematu balansaci gry w WoWie otóż postacie nie są zbalansowane przynajmniej w PvP widać to po rankingach na arenie gdzie żądzą Warlockowie i Druidzi, 1vs1 też nie jest zbalansowane przyznał to sam Blizzard.
Ktoś tam pisał że przez granie w Tibie można mieć złamana rękę? Na pewno nie w moich okolicach (i z tego co wiem nie tylko w moich) czasami nawet jest to plus.
Acha i jeszcze 1 każda gra uzależnia gdy nie umie się w to grać nie rozumiem ludzi którzy siedzą przed komputerem po 5h dziennie i gra jest dla nich jedną z najważniejszych spraw, przecież gra z założenia ma dostarczyć nam rozrywki a nie nerwów i zatracenia w życiu realnym . Zarówno w WoWie jak i w tibi są tak zwani noo liferzy(chyba tak to się pisało), więc nie mówcie że tylko Tiba uzależnia.
Co do tematu dobrze że wprowadzają nowe questy i dają za nie doświadczenie bo to zawsze jakaś większa zachęta i sposób na urozmaicenie sobie trochę zdobywania doświadczenia oprócz expa.
|