Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Netamar
Mogash..Przestań juz tu pier*** na innych na wczesniejszych stronach Pisales cos o tym ze ludzie na*******aja 24/7 w tibie itd A ty co kur** kiedys? padales spowrotem na exp itd Lerom wjebal chyba ponad 10mln expa to mowiłes huj dzisiaj bede gral tyle az pobije rekord... a ze sie wyjebales 1x czy 2x to jednak zwatpiłes...i tez na*******ałes w ta tibie ostro a że teraz niegrasz to nie gadaj na innych bo sam byłes nie lepszy... osobiscie do ciebie nic niemam ale nie lubie jak ktos coś pier*** na innych a sam kiedys byl taki sam..
btw..Zapisujesz rozmowy jak z kimś gadasz? bo widze to co wkleiles na forum to jeszcze jak miales 73lev...
|
Bardzo rzadko robie chatlogi...
Co do tego ile gram no to w sumie moge sie z toba zgodzic ze kiedys gralem duzo, no ale wiesz to inni mnie probuja mnie pocisnac ze nie chodze na imprezy itp pomijajac ze nie mialem nigdy kontaktu z dziewczynami
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Woojt14
Weźcie się kurva ogarnijcie, wszystkie tematy, które powstały na tym boardzie służą kłótniom, ubliżaniu itd. Mogash nic do Ciebie nie mam, ale skoro jesteś taki mądry to odpuść innym, a inni też niech sie kurva ogarną. Większość piszących tu osób nie uczestniczy w obecnej wojnie, więc po co się kurva udzielają nie na temat ?! Pewnie mnie zjedziecie, ale i tak mam wyjebane na to.
|
Nie no w zasadzie rozsadnie mowisz, wiec ja jako ten madrzejszy koncze sie klocic, no chyba ze pan 37 lvl albo pan 23 lata mnie znow sprowokuja...
Btw, mozecie tu pisac bluzgi bo admini tibia.pl maja raczej wyjebane na to czy ktos przeklina czy nie