Jeżeli mój żart was nie śmieszy to sry - nie musiscie się śmiać. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam tym bardziej...
Jak Dezet wspomniał - moje żarty bywają specyficzne
@Vatian
Cytuj:
Pokrewne słowo noob używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączającego do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżającego tym samym stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłującego wymusić szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejącego wyjaśnień w wyniku braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak), samo zaś powstało od zapisanego dla żartu niepoprawnie i skróconego do pierwszej sylaby słowa "newbie".
Zaczerpnięte z www.wikipedia.pl
|
Ja przyznaje się do błędu i przepraszam tych, których uraził ów screen. Może i jestem uciążliwy, ale nie bardziej niż wy... Dodatkowo macie kogoś kogo możecie sobie zbesztać i zmieszać z błotem. Mówiąc o mnie kretyn, noob itp. zastanówcie się kim wy jesteście skoro ja nie napisałem żadnego złego słowa pod waszym adresem...
@Ufo
Cytuj:
14-05-2008 08:31
Vatian Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>
|
I Ty mówisz o mnie? oO