Temat: Awanse
Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2008, 12:21   #45
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Septer Pokaż post
Ale czego tu właściwie gratulować? 85 level na rooku, no i? Czym tu się chwalić? Tą olbrzymią ilością straconego czasu, który można było o wiele lepiej spożytkować? Jeśli ktoś naprawdę nie ma w życiu niczego sensownego do zrobienia, to jego sprawa, ale też nie ma tu po prostu czego gratulować.
To jest forum o Tibii, temat poświęcony jest awansom z tibii. Jeżeli chcesz ponarzekać, bądź pisać swoje mądrości, że to strata czasu - znajdź inne wątki.

edit: Nie łamiesz regulaminu, ale nie na miejscu jest pisać posty typu:
Cytuj:
Ale czego tu właściwie gratulować? 85 level na rooku, no i? Czym tu się chwalić?
tak samo ja mogę napisać, tym samym za wcześnie oceniając kogoś: Typowy polak - "jak ja nie mam to inni mają źle bądź nic im się za to nie należy"

Cytuj:
A kulturę dobrze wychowany człowiek zachowuje wszędzie i w każdej sytuacji, a nie tylko w wybranych - to tak na marginesie
Złośliwość też nie jest najlepszym przejawem kultury(zresztą tak jak jej wytykanie...)
Zastanów się tylko, czy zachowujesz się tak samo w towarzystwie znajomych oraz w towarzystwie np. osób dorosłych kompletnie Ci nie znanych. Może do starych przyjaciół też mówisz "proszę pana"?

edit2:
Widocznie nasze poglądy co do kultury lekko się różnią, zresztą niepotrzebnie w ogóle coś pisze - jest sprawa co do mojej sygnaturki, można to przekazać w inny sposób
Mój ostatni cytat tyczy się dostosowywania do sytuacji, miejsca.

Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 08-06-2008 o 23:54.
MasterTusk jest offline