Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2008, 16:52   #7692
Petrus-Elite
Użytkownik Forum

Petrus-Elite's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007

Domyślny

up.
no nie wiem czy mogą być jeszcze mniejsze i głupsze dzieci od ciebie wiec twoja klasyfikacja jest trochę zjebana bo sam jesteś na jej samym początku
pozdro cwaniaczku

edit up
i po co ci moja fota? ja nie jestem jak to ktoś powiedział "pro kutasem" tak jak ty co tylko pokaz pokaz głupi jesteś niedorozwój... zal mi cię szczególnie ze słowo analizować ożyłem jako hmm jak ci to wytłumaczyć żebyś zrozumiał tzn porównywac coś do siebie,analizować sie przy tym (wiec widzisz trudno porównywać mnie to takiego czegoś jak ty), a w 2 znaczeniu jako WALENIE konia przy czymś, tu przy zdjęciu- chciałeś walić konia przy moim zdjęciu? omg nie dosc ze pryszczaty to gej. no pozdro0 jak kochasz facetów to to powiedz odizolujemy cię (choc to i tak chyba nie pomoże).
a i przy pisaniu postów według ciebie dlaczego nie myślę? głupi jesteś i tyle ;/a z tym ze matka mi na pan mówi to podjebałeś niezłe. Wyjdź i zamknij drzwi z drugiej strony. Pozdro0 cwaniaczku co pije browarna dla foty z dzieciarnią na twoim poziomie z podwórka (masz sie czym chwalić- jesteśmy zdumieni twoja dorosłością normalnie zaszalałeś).
Nie donos swoich reali do innych bo sie zdziwisz.

Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 08-06-2008 o 17:35. Powód: pryszczaty achin
Petrus-Elite jest offline   Odpowiedz z Cytatem