Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lazerkymcosuper9
Cześć
Będę miał za kilka dni/tygodni pacc na moim koncie. Jestem w trakcie przechodzenia rooka i myślę jaką profesję wybrać gdyż będę miał Pacca.
Grałem niedawno knightem na no-pvp i było to po prostu nudne nie miałem Pacca i ciągle expiłem na tych elfach aż mi się znudziło i sprzedałem konto. Grałem też kiedyś Sorcerem, ale wkurzyłem się, bo zabił mnie jakiś 16 knighta a ja miałem 19lvl... tylko, że on mi walił po 50 a ja po 15 z różdżki -.- więc nie wiem czy grać Sorcem na paccu czy warto itp.. czy lepiej wziąć knight bo prosto sie gra tylko boje się, że będzie monotonie bo tylko żółwie itp... Myślałem o palu, ale nie podoba mi się, że trzeba wracać co pół godziny do dp po spery... choć tą profesją nie grałem więc nie wiem jak jest... Sorcerem znów według mnie trudno sie gra, bo ciągle manas, jakaś tam exura, utamo vita, jakaś runa, utani gran hur i pogubić sie w tym można
Więc jaką mi profesje polecacie i dlaczego? Przypominam, że będę grał na serwie pvp i na paccu.
|
Na pacca, to polecam Ci sorcerera, albo druida.Jak masz pacca, to masz dostęp do przydatnych czarów, a bez pacca sorciem, lub druidem raczej dobrze nie podexpisz, już o miejscach na exp nie mówię.