Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik
Ziomuś czy widzisz żeby tutaj ktoś się na*******ał jak w PP w polsce Wisła - Legia ? Ja kocham ten sport i jeżeli Polska pzregrywa z takimi kurwami to mnie to męczy. Niech se szkopy będa zajebistymi naukowcami jebie mnie to nie nawidze ich
|
Ja też.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $eetho
Ale moja matka przeżywa ten mecz. Cały czas krzyczy - Olek wyłącz tą jebaną tibie, chodz tu oglądaj, GOOOOL - NIE MA, NO DAWAJCIE CHŁOPAKI, GOOOOL! a ja takie brechty z tego ;d
|
Ja ze starszym oglądałem mecz. No masakra. Przy pierwszej bramce jak się wkur*wił to szok. A przy drugiej to tylko : "I ch*uj, kurwa no."
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach
Dobry mecz. 1 bramka dla Niemcow po spalonym. Pozniej Smolarek strzelil gola, ale sedziowie uznali, ze spalony byl ( ocencie sami, wg mnie nie bylo spalonego).Slaby wystep Krzynowka, powinien zejsc on zamiast Zurawskiego. Dobry wystep Rogera ( sorry jak zle napisalem) tylko szkoda, ze dopiero po 1 polowie wszedl na boisko. Polak wygral z Polakami.
|
Ten gol Smolarka to tak samo kontrowersyjna sytuacja jak ta pierwsza bramka niemców.
Też wydaje mi się, że Krzynio zagrałsłabo, ale nie tragicznie. No i jakby Roger grał od 1 minuty, heh... nie będe spekulował. Roger świetny debiut.
Dla mnie Roger jest POLAKIEM, podolski nie.
podolski jest i będzie dla mnie owczarkiem niemieckim i razem z tatą cieszyłem się jak go faulowali.
Nie ma co gadać, jak tak będziemy grali to wychodzimy na 2 miejscu na bank.