Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 01:48   #148
witamcienoobie
Guest

Domyślny

Witam was ja moja przygode zaczalem ok temu z tibia ide pewnego dnia do szkoly i koles z mojej klasy gada ej dzisiaj zabilem kolesia charem mojego taty i wylecialy boh a ja jakie boh se mysle ale podchodze do niego i mowie czy mogl by mi pokazac te tbie (ten moj teraz kumpel kiedys go ciagle bilem ) i idziemy do mnie sciaga mi wszystko i robi hara no to sie ciesze i se gram on mowi ze idzie tdo domu no to ja ok mowie i gram chodze po tym rooku i widze ze wiara cos sprzedaje no to podchodze (nie mialem problemow poniewaz znalem angielski ale nie znalem tibijskich skrotow) no to pisze co sprzedajesz a on do mnie ze nic a ja mowie ze jak nic przeciez widzialem i kopujuje tekst i mu wysylam i mowie a to co to jest a on sie smieje ze to do npc no to ja zdziwiony i ide bawilem sie roznymi przyciskami i patrze pisze na gracza look no to robie i mi pokazuje jego lvl i sie pytam jak to zrobiles on mowi ze nie rozumie po angielsku aha to mowie nie po angielsku polak pewnie caly happie ze se pogadam a nagle on po hiszpansku ola itp. no to ja dolinai ide dalej przychodzi do mnie ten kolega i mowi ale masz low lvl a ja mowie ze dalczego przeciez gram od 2 godzin a on mowi ale nie wbijasz lvl a ja na to przeciez tutaj sie niw bija lvl on sie smieje no i pokazal mi wszystko raty itp. wychodze na maina i ide do thais kumpel mnie tam odbiera i idzie zemnom do kazodroon i tam pokazuje dzie mam expic no to ide zabic dwarfy i koles pisze zostaw no to zostawiam a on do mnie ty a ja co ty a on nic no to ja psize no mow co chcesz albo cie spi..gam a on nic to go zaczalem huncic koles walil po 3 10 i 15 na rotach i mowie ale cienias nic mi nie zrobic wale go a on mi zaczyna ciachac po 40 na 14 lvl od tamtej pory jestem dobrym graczem dobilem 67 ale skonczylem grac na rl i sie przezucilem na ots i to moaj historia z tibia
  Odpowiedz z Cytatem