Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 12:51   #64
Chesterkaa
Użytkownik Forum

Chesterkaa's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone

Świat: Nebula
Domyślny

Dla mnie w ogole nie powinno byc wojen. Myslicie, ze wszyscy Niemcy chcieli brac udzial w wojnie ? Wszyscy Polacy super, bo sie bronili, a wszyscy Niemcy zli, ta ? Wydawalo mi sie, ze kiedys babka od polskiego nam mowila jak to niektorzy przechodzili na strone "wroga". Jakos nie bardzo mnie interesuje to gdzie sie urodzilam. Moglam sie urodzic w Japoni w Chinach, Anglii, Norwegii... Kraj to tylko granice i wspolna historia i wiezi [?], ktorych ja ewidentnie nie czuje i mam to gdzies czy Wam sie to podoba czy nie O.o Za jakis czas moge wyprowadzic sie np. do Anglii i powiedziec, ze tam tez czuje sie jak w domu. Wazne bym byla z osobami, ktore kocham, i z ktorymi czuje wspolnote. A Euro tez mam gdzies Ale jak czytam takie "Kamienie na szaniec" to jestem pelna podziwu, ale chyba nie dumy =)+

ps. podpis

"Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy."

Marta Wawrzyn/ pardon.pl

Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 09-06-2008 o 12:52.
Chesterkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem