Temat: Euro 2008
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 14:41   #115
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
EdwardMatiz ma numer GG 5507601
Domyślny

Oceny:
Bramkarz
Boruc - Bardzo dobry mecz, świetnie obroniony strzał Ballacka. Przy obydwóch golach nie miał szans. 7/10
Obrona
Golański - Może to nie jego pozycja ale powinien się bardziej starać, ja bym wywalił tą piłkę na aut :/. Pare rajdów i nic... 4/10
Wasilewski - Pobiegał, pofaulował, przez niego pułapka nie wyszła. Najsłabszy gracz tego meczu.(ahh czemu Leo nie gra Bosackim ;/ hehe) 3/10
Żewłakow - Powywalał w kluczowych momentach, w rożnych główką dobrze wybijał 6/10
Bąk - Powinien więcej bronić i dyrygować obroną, spodziewałem się więcej 5/10
Pomocnicy
Łobodziński - Brawo, Brawo świetny mecz, potem się zmęczył 8/10
Krzynówek - Ujdzie, dużo próbował, dużo razy był wolny, no trudno ale w tym meczu on mi się nadawał na kapitana 6/10
Du,,p"ka- najwięcej przebiegł, najmniej zrobił, jedyny fragmet gdzie był widoczny , to jak nadepnął Poldiemu na jaja 3/10
Lewandowski - atomowa noga, wypaliła 3 razy, próbował i pobudzał naszych do gry 7/10
Żurawski - nie tego spodziewaliśmy się po kapitanie. Poza jednym strzałem to nic. 3/10
Napastnicy
Smolarek - próbował ale z Metzelderem nie miał szans. Strzelił ale spalony, 5/10
Rezerwowi
Roger - najlepszy piłkarz naszej reprezentacji. Kiwał walczył próbował. 9/10
Piszczek - poza Rogerem najlepszy, walczył bez skrupułów. Widać że gra w lidze Niemieckiej. 8/10
Saganowski - walczył ale za krótko na ocene na boisku

Według mnie z Grupy wyjdzie Holandia i Francja, mam nadzieję ze Rumunia będzie walczyła o każdą piłkę

Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 09-06-2008 o 14:42.
EdwardMatiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem