Temat: Domek Eq
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 14:55   #9
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Nie rzucaj sie tak od razu...

Jesli w depo zabraknie miejsca (nie przez ilosc itemkow, lecz ilosc pustych slotow) to te nadprogramowe przedmioty beda czekaly, az zrobisz odpowiednia ilosc miejsca... W ten sposob nic nie stracisz...
Wypełniłam sobie skrzynkę i wszystkie wolne miejsca a następnie wysłałam 3 parcele. Wszystko doszło a ikonka "depot" wraz z 2 ostatnimi itemkami zniknęła, więc nie mogłam otworzyć depo. Usunęłam ten nadmiar 3 miejsc i wszystko wróciło do normy. Wniosek z tego taki, że nie ma limitu miejsc i ilości itemów ;p Sami nie wsadzimy nic jeśli nie ma miejsca ale przez parcel bądź automatyczne przeniesienie z domku, tak.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
@Up
buauhuhauhauh, jak nie wiesz to nie gadaj glupot!
Sam kiedys sobie przeslalem w parcelu tyle itemow ze mialem zajete 1300 slotow(o 300 za duzo) i to jest tak, że jak np podejdziesz do dp i wyjmiesz np knight legi, to nie mozesz juz ich wlozyc spowrotem. Mogą one tam lezec dopuki ich nie wyciagnoesz ;]
Sry za bledy. Nowa klawiatura xD
Dokładnie tak. W depo możesz mieć więcej niż 1000 itemów jednak mając więcej niż 1000 nie możesz nic już dołożyć (wyjątkiem jest gdy dostaniesz parcel lub przeniosą Ci się itemki z domku). Tak więc bez znaczenia ile itemów jest w domku, wszystkie pojawią się od razu w dp.

Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!

Ostatnio edytowany przez Fureyka - 09-06-2008 o 15:17.
Fureyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem