Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 14:57   #2310
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray Pokaż post
Nie rozumiem. Jeżeli chce iść na BG to muszę zebrać drużynę czy poprostu czekać jak już dam join battle?
Czekać. Przy mapie pojawi się takie małe cuś, w którym masz podane nieco dokładniejsze informacje (po kliknięciu PPM możesz zrezygnować z czekania w kolejce/dołączyć do walki jeśli uprzednio kliknąłeś, że nie chcesz wejść, a nie minęły od tego czasu 2 minuty). Gdy nadejdzie Twoja kolej pojawi się okienko z pytaniem czy chcesz dołączyć do walki czy rezygnujesz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Taaa...
Ile grałeś magiem? Na 70 lvlu ofc.
W ogóle. Nie muszę mieć 70lvl aby uważać, iż czuję, że wczułem się w styl gry tą klasą. To jest moje własne odczucie i choćbym przegrywał walkę z 1 lvlowymi postaciami, nadal mam prawo tak uważać. Nabrałem doświadczenia w pojedynkach 1vs1 z każdą klasą w przedziale 40-49 (z pozytywnym rezultatem) i nie widzę powodu dla którego za x lvli miałoby się nagle zrobić znacznie ciężej. Wystarczy się dostosować do nowych skilli przeciwników i odpowiednio wykorzystać własne. No na 70lvl pozostaje jeszcze kwestia tego, że świeżo upieczona postać nie będzie miała takiego eq jak stary wyjadacz, ale to przecież nie ma z umiejętnościami gry nic wspólnego.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 09-06-2008 o 14:59.
Rothes jest offline