Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bluray
Nie rozumiem. Jeżeli chce iść na BG to muszę zebrać drużynę czy poprostu czekać jak już dam join battle?
|
Czekać. Przy mapie pojawi się takie małe cuś, w którym masz podane nieco dokładniejsze informacje (po kliknięciu PPM możesz zrezygnować z czekania w kolejce/dołączyć do walki jeśli uprzednio kliknąłeś, że nie chcesz wejść, a nie minęły od tego czasu 2 minuty). Gdy nadejdzie Twoja kolej pojawi się okienko z pytaniem czy chcesz dołączyć do walki czy rezygnujesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Taaa...
Ile grałeś magiem? Na 70 lvlu ofc.
|
W ogóle. Nie muszę mieć 70lvl aby uważać, iż czuję, że wczułem się w styl gry tą klasą. To jest moje własne odczucie i choćbym przegrywał walkę z 1 lvlowymi postaciami, nadal mam prawo tak uważać. Nabrałem doświadczenia w pojedynkach 1vs1 z każdą klasą w przedziale 40-49 (z pozytywnym rezultatem) i nie widzę powodu dla którego za x lvli miałoby się nagle zrobić znacznie ciężej. Wystarczy się dostosować do nowych skilli przeciwników i odpowiednio wykorzystać własne. No na 70lvl pozostaje jeszcze kwestia tego, że świeżo upieczona postać nie będzie miała takiego eq jak stary wyjadacz, ale to przecież nie ma z umiejętnościami gry nic wspólnego.