Polska zagrała dobry mecz.
Trzeba przyznać, że Niemcy grali dobrze (cieżko mi to była napisać

)
Podolski składał papiery, chciał grać w Polsce, urzędnicy nie chcieli mu wyrobić odpowiednich papierów, wiec miał czekać do usranej śmierci? Jeśli ma talent to niech się rozwija.
Nikt klose nie pojezdza,sam sie nie przyznaje ze "był" Polakiem(zmienił obywatelstwo, mysli ze narodowośc można zmienic jak rekawiczke oO).
Ja do Podolskiego nic nie mam bo koleś jest jaki jest, widac bylo ze ciezko pierwszy gol to jakby dla niego "samoboj", drugi juz zachowanie bylo inne bo Polacy zaczeli "fałlować"(zawsze mogli klose klepac

).
A z reszta to jebane media gadaja "Polak Podolski to a Klose Polak tamto" nie sluchajcie tych manipulacji.
"Tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono"
@ all
nigdy nie wiadomo jakbys sie zachował bedąc w sytuacji Podoslkiego(jebac klose), czy wolałbyś grać rozwijac się zarabiac pieniadze czy siedziec i z trybun ogladać to co sie dzieje na boisku.
Podjał taka decyzje ja to szanuje bo chłopak naprawde jest dobry w tym co robi.Jesli w niemczech ma lepsze warunki niz w Polsce to niech tam siedzi a w sercu na zawsze Polska!
a co do wystepu Polski w EURO 2008
jeśli piłkarze zawiodą(chociaż samo to ze sie dostali jest wielkim sukcesem)
zawsze pomoga ukochanki kibicie w tzw. ekipy wsparcia i pokaza jak sie bawia Polacy ;p