Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 15:52   #2313
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
W ogóle. Nie muszę mieć 70lvl aby uważać, iż czuję, że wczułem się w styl gry tą klasą. To jest moje własne odczucie i choćbym przegrywał walkę z 1 lvlowymi postaciami, nadal mam prawo tak uważać. Nabrałem doświadczenia w pojedynkach 1vs1 z każdą klasą w przedziale 40-49 (z pozytywnym rezultatem) i nie widzę powodu dla którego za x lvli miałoby się nagle zrobić znacznie ciężej. Wystarczy się dostosować do nowych skilli przeciwników i odpowiednio wykorzystać własne. No na 70lvl pozostaje jeszcze kwestia tego, że świeżo upieczona postać nie będzie miała takiego eq jak stary wyjadacz, ale to przecież nie ma z umiejętnościami gry nic wspólnego.
No właśnie tak naprawdę gra daną klasą zaczyna się na 70 lvlu. Wiem o co ci chodzi, ale niestety to nie tak.
Poklikanie daną klasą może ci dać ogólne pojęcie. Jednak z prawdziwą grą ma niewiele wspólnego.
Robienie wykładów nie ma większego sensu - sam osiągniesz 70 lvl to zrozumiesz.
PS - duży przeskok jest zwłaszcza po 60 lvlu jak nowe skile dochodzą )

Cytuj:
Hmm, nie czaje zdziebko no ale dobra, przypuscmy, zachodzisz MAGa od tyłu, walisz AMBUSH, twój stealth znika, MAG ma dalej 5-6k hp, i zaczyna sie normalna walka, to co dojdziesz z Shadowstepa, to dostaniesz Ice Nova + Ice Block, i Mag walczy jak z warriorem.

Moje zdanie.
Niekoniecznie. Sprint, cloack of shadows i insygnia potrafią zrobić wiele złego.
Cytuj:
Apropo, co uwazacie na temat, dodatku, a dokladniej, nowej "Gladiator Klasy"
Black Knight.
Nie gladiator tylko bodajże heroic class, czy inny pies ;P
Nie black knight tylko death knight
A jaki będzie naprawdę? poznanym w późniejszych patchach. Jak go zbalansują
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline