Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 16:22   #54
Rafayen
Użytkownik Forum

Rafayen's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Niegrający
Skille: 13/37
Rafayen ma numer GG 1502169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deser.pl Pokaż post
Thomas Beatie znany jest już wam jako "mężczyzna w ciąży". Jego dziecko ma urodzić się w ciągu kilku tygodni, a on już myśli o kolejnych. Dlaczego? Jak sam mówi, "czuję się fantastycznie".

Dla przypomnienia: Thomas Beatie urodził się kobietą. 10 lat temu przeszedł operację zmiany płci. Ożenił się, nie mógł jednak z żoną mieć dzieci z powodu jej choroby. Para zdecydowała się więc na odstawienie Thomasowi zastrzyków z testosteronu. Wszystko przebiegło pomyślnie, i mężczyzna jako pierwszy na świecie zaszedł w ciążę.

Lekarze przewidują, że Thomas urodzi w ciągu 4 tygodni. Przyszły ojciec już czuje się fantastycznie i nie może doczekać się ojcostwa. Optymizm rozpiera go tak bardzo, że nie wyklucza kolejnych dzieci.

- Wraz z moją żoną chcemy zobaczyć jak poradzimy sobie z pierwszym dzieckiem. Nie wykluczamy, że będziemy mieli następne. - powiedział szczęśliwy Thomas.

Państwo Beatie ujawnili, że ich dziecko to dziewczynka. Para wybrała już imię dla córki. W domu czeka na nią już specjalny pokój wraz z zabawkami i łóżeczkiem.

Historia Thomasa Beatie obiegła światowe media po jego wywiadzie w programie Oprah Winfrey. Od tego czasu Thomas rzadko udziela wywiadów. Zarówno on, jak i jego żona nie chcą robić wielkiego szumu wokół siebie.
Co do tematu hmm dużo osób pisze że szkoda dziecka? ludzie oni dali dziecku życie a to chyba jest najważniejsze? będzie miało kochających rodziców teraz tyle złego na tym świecie same patologie.. dzieci Ojca z Córką i w dodatku więzione przez parenaście lat :/.. według was lepsze jest dziecko "wpadka" w patologicznej rodzinie które nie będzie miało ciekawego życia jeżeli wogóle będzie je miało?

Ja jestem jak najbardziej za takim akcją i podziwiam Thomasa

// Gelt w tym temacie jest mężczyzną //

Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie.

Lastfm
Rafayen jest offline   Odpowiedz z Cytatem