Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Like-R
Mam problem otóż przeglądarka działa moge ściągać co chce ale gdy chce zagrać w Tibie to wyskakuje mi komunikat,że nie moge sie połączyć (...)
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vichelon
Gdy próbuję włączać OGame (z dowolnego kraju), na pasku jest: "Oczekiwanie na (...)". Na każdym innym kompie wszystko działa.
|
Przyczyną jednego jak i drugiego może być blokada portów (można ustawić ja zarówno na komputerze i na routerze).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vichelon
Gdy próbuję (...)
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marla666
Ostatnio gdy chciałam obejrzeć filmik na youtube.com wyskoczył mi następujący komunikat: (...)
|
Problemem może być Skype, a dokładniej mówiąc wtyczka/dodatek do Mozilli. W logu Vichelona (logi możesz wklejać na stronę hijackthis.de) zauważyłem zainstalowanego Skype, więc podejrzewam to. Spotkałem się z podobnymi problemami - nie otwieranie się *.pdf z każdej strony, po odinstalowaniu dodatku ze Skype do Mozilli, jak ręką odjął i wszystko działa bez zarzutów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwarwen
Witam. Mam problem z myszką (...)
|
Nie zmieniaj szybkości kliknięcia, to nic nie da. W ustawieniach przycisków sprawdź co masz przypisane po LPM (lewy przycisk myszy). Niektóre sterowniki pozwalają na zmianę ustawień przycisków (między innymi podwójne kliknięcie).