Ja ubiłem 9 lvl cziken bota (chyba wiecie o co chodzi) ubiłem go niedaleko ratów, tam co jest zwykły pająk ropnąłem i lurnąłem tam 3 raty (jest taka dziura do której można wpychać potwory i samemu wpaść, nie widać jej ale jak raz wpadniesz to musisz poczekać jak znowu zniknie), ubicie trwało jakieś 40 minut i blokowałem wejście żeby nie wyszedł 2 postaciami na mc, spadło 311 chicken feather (był online jakieś 30 godzin bo po ss'ie automatycznie się wlogował, więc nawet mógł być więcej online), na drugi dzień się poprawił bo atakował potwory i go nie miałem szans ubić, a wtedy ustawił bota tylko na atakowanie chickenów. Ostatnio z 3 lvla spadło 87 chcieken featherów, jeśli wam się nudzi to szukajcie cziken botów, oni ściągają gotowe zjebane skrypty przez które nie atakują nic oprócz kurczaków i małe lvle chodzą często bez tarczy (często pierwsze lvle a loot zajebisty), łatwo ujebać ale tylko na mc, bo po boxach chodzą, a te inne rozwalają. Ja też sobie ustawiam bota, jak zbiorę 1000 (oczywiście przekładam co jakiś czas na depo chara i chodzę w full secie i ciężko mnie ubić), za 100 mam na mainie 8 k

(dziennie jakieś 150 przez kilka godzin, na starym kompie włączam żeby nie marnować nowego, bo szkoda na taką grę

). A raz na mino hell 86 platinum coins, ale mojego kolegi trapera który miał kicka i mu to oczywiście oddałem więc się nie liczy