Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 23:51   #50
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Smutny Kris

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sqrwysyn Pokaż post
a ja mam dość Ciebie, bo pokazujesz jacy wszyscy są ŹLI, a ty jesteś pro ale jak narazie to do wybierania gnoju się nadajesz pozdro i poćwicz

moje zdanie nie tyczy się tylko tego postu, nic nie dajesz od siebie tylko narzekasz, a wg mnie to chłam/spam

@tylko mnie nie bij koxiarzu, dzivkarzu
Ach, gnoj mowisz? To Twoj post wnosi wiele...Gdybys mial troche rozumu zauwazyl bys , ze odpowiadam spamem na spam i nie pokazuje jacy to wszyscy sa zli tylko ten idiota co sie tutaj madrkuje. Zreszta ten temat nie podlega dyskusji. Nieczgo nie rozumiesz, wiec gdybym mial okazje nie pobil bym Cie, bo nie bije mlodszych przykto mi. To, ze tego nierozumiesz swiadczy o tym, ze jestes dzieckiem. Nabijasz sie ze mnie prowokujac jestescie warci siebie Ty i ten co tak sie madrkuje. A co do nasmiewania sie z mojego nicku, to spojz na swoj? Wiesz co to znaczy "skurwysyn"? Zero szacunku dla rodzicow masz. Jestes zerem w tym momencie. Zauwazylem to wczesniej, ale nie chcialem tego poruszac, ale Ty jescze bezczelnie mnie pouczasz... Jestes niczym i totalnie bezczelny! Zastawno sie z czego sie nasmiewasz... A jesli ja nadaje sie do zbierania gnoju to jestem ciekaw do czego Ty sie nadajesz synku kurwy Moze bedziesz meska kurwa? Jak tradycja to tradycja

P.S. NIe wyzywam nikogo z Twojej rodziny tylko stwierdzam fakt co ja poradze, ze tak sie nazwales widocznie cos musi to znaczyc...

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 10-06-2008 o 00:15. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem