Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sqrwysyn
Przykład: Marek Kondrat reklamuje banki - czy jest spadającą, biedniejącą gwiazdą klasy średniej? Nie, nie jest.
Mam do Ciebie pytanie, za kogo ty się uważasz (najwyższy z najwyższych?) ? Bo przeglądając to forum od 2004/05 z kilkumiesięcznymi przerwami ale do teraz, nigdy nie postawiłbym Cię na wyższym miejscu niż "średniak", czasami masz rację, potrafisz coś mądrego napisać ale większością swoich postów dajesz nam do zrozumienia kim jesteś, potrafisz wyśmiewać się z 10-14 latków bo tacy nie potrafią się obronić. W realu natomiast myślę, że nie jesteś bardzo lubiany, w końcu kto lubi osobę która dzień w dzień siedzi na forum dotyczącego takie gry jaką jest tibia... takich jak Ciebie należy ignorować, jesteś inną odmianą trola spamującego na forach albo masz rozdwojenie jaźni. I zachowujesz się w niektórych postach jak gej, zwłaszcza pisząc z dwoma twoimi koleżkami łóżkowymi, zapewne wiesz o kogo chodzi, może nawet będą Cię jeszcze bronić
Mądry jest ten kto będzie milczał zamiast odpowiadać na twoje głupie uwagi/posty. Nie zniży się do twojego poziomu.
@topic: ciekawe aczkolwiek z tymi kradzieżami to po dużej części prawda.
|
heh, jak mi masz zamiar opowiadać historie mojego życia to ustaw się w kolejce, bo doprawdy jest długa, a każdy z tych filozofów jest dużo lepszy od Ciebie.
Twój nick, twoja data dołączenia-skąd moge wiedziec, że nie jestes któryms z takich 12latkow, ktorego kiedys pojechalem, a teraz na nowym koncie sie mscisz?;[ co poradze, ze jestes za glupi zeby na forum utrzymac uzytkownika dluzej niz pol roku, bo po 3 tygodniach puszczaja ci nerwy i wyzywasz wszystko co sie rusza;]
Czy ja wiem czy jestem lubiany? Nie mam miliarda znajomych na gronie tak jak ty, ale ludzie na ktorych mi zalezy mnie lubia, a że jakiś padawan o nicku skurczysyn próbuje coś zawojować swoimi przemysleniami to jest tylko i wylacznie zabawne[;
Tak, teraz wybuchnij, nawyzywaj, wejdz na starych, bo i tak jutro dostaniesz pewnie bana za link do speedyshara, a pojutrze zalozysz kolejnego tym razem"tomka123" i będziesz wjezdzac na normalniejszych od ciebie ludzi[;