Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 00:25   #56
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2008

Domyślny

AHAHAHAHAH PROWOKACJA MI SIĘ UDAŁA! ZNIŻYLIŚCIE SIĘ PANOWIE! Słaby kontratak, nikłe argumenty.

Mój nick był specjalnie zrobiony aby sprowokowac takiego jednego idiotę z tego forum (nicku nie podam bo mam lepszy pomysł na niego), niestety po założeniu konta odechciało mi się go prowokować - w moim nicku nie ma słowa skurwysyn, zaznajomcie się z literą q, a może kiedyś się do czegoś nadacie. Liczyłem właśnie na coś z nickiem.

I nie mam żadnego konta na gronie czy nawet nk, aż wstyd zakładać. Nie jestem trendi bo mam takie serwisy łącznie z myspace'm w dupie. Myślałem, że znowu coś powiesz w stylu "Nadajesz się do krojenia chleba w lidlu (no bo sery i kiełbasy już były)", ale jak widać doskonały nie jestem i się przejechałem, może następnym razem się uda, jeśli w ogóle będzie.

Wystrzeliliście z tymi postami jak kamień z procy popędzany ogniem huahsuahs

Z tym nickiem to nie mogę Nie oceniaj ludzi po wyglądzie, oceniaj ich po nicku i avatarze Ja nie czepiałem się nicku ale podpisu - taki mały szczegół.

@Tentotrix uważaj bo podobno robią zrzutę na nożownika.

Nigdy nikomu, ani w rl, ani w internecie nie pojechałem po rodzicach i nigdy nikomu rodziców nie zwyzywam. Nigdy nie posiadałem tutaj konta bo do przeglądania serwisu nie było mi potrzebne, a do użerania się z dziećmi neo nie miałem siły bo podobno ostro kąsają swoimi żądłami i można się przekręcić.

jedno jest niestety pewne - Najgorzej jest być zapatrzonym w siebie, nie dostrzegać własnych błędów, co do zdania:

Cytuj:
ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy
owszem, bo nie muszę - każdy ma swój własny intelekt i powinien dążyć do własnego wewnętrznego szczęścia, tak samo ja bym mógł napisać ale to i tak będzie bez sensu, taka jakby pętla w programowaniu, co do 5 z polskiego śmiało powiem, że nie miałem w pierwszej klasie, w drugiej też nie ani w trzeciej, ale tak czy siak liczyć Ci się będzie matura i do niej się ucz najbardziej.

Cytuj:
Tylko sie nie dowiesz, bo tam sie nie dostaniesz.
Głupio by było iść drugi raz skoro w tym roku pisałem maturę i jedyne co mogłem zwalić to rozszerzoną matematykę, ale o tym się dowiemy po ogłoszeniu wyników. Możesz się cieszyć bo z polskiego na koniec miałem 3, jak widać po moich tekstach nie są one ładne stylistycznie, może nawet gdzieś popełniłem błędy ale moim marzeniem jest politechnika, i polski nie będzie się liczył mimo iż z matury ustnej 17/20 ale trafiłem na "lekką" komisję Motyw przemijania będzie mi się śnił do końca życia, to tylko miesiąc nauki

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 01:01. Powód: Myślę, że tyle w tym temacie wystarczy haj iq lewele
Sqrwysyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem