Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2008, 23:45   #58
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
Tento~ Dziekuje Ci za ta laske.
Moj podpis jest jaki mi sie podoba nick tez nie ebde Ci opowiadal czemu taki, ale jesli chcecie tutaj mi do*****c, ze niby sie uwazam za tekigo "koksa to sie mylicie" nick z przypadku. Troche sie potlumaczylem, a co do editowania wiedzialem, ze sie doczepi. Po prostu nie przeczytalem tylko odrazu odpisywalem , ale zebys moj madralo kochaniutki spojrzal czasem na dol moich postow to bys wiedzial, ze umiem je edytowa, a teraz mi pogratuluj, bo mam iq wieksze niz 20 czyli jestem lepszy od Ciebie hueh po prostu
<Koxis>Tento~ Why
<tento>Co to znaczy
Ja w ogole bym mogl tyle napisac... I tak juz duzo napisalem... Prowokacja Ci sie udala nie ma co skusilem sie ale i tak mi nigdy nie dorownasz i ja o tym wiem to mi wystarczy

A teraz dobranoc, bo jutro do szkoly ide zrobic to o czym marzysz. Czyli wyciagnac z 4 na 5 ocene z polaka,a trudno jest 1LO Tylko sie nie dowiesz,bo tam sie nie dostaniesz.
czyli tak jak myslalem brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 23:46.
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem