Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 00:04   #61
Sqrwysyn
Użytkownik forum

Sqrwysyn's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2008

Domyślny

http://naszaklasa.blox.pl/html

jeszcze jakaś prowokacja na naszej klasie by się przydała, bo te dziunie non coment

ktoś mnie uprzedził

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
czyli tak jak myslalem brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /
oj ja miałem taką panią od matematyki która co lekcje nie pamiętała co poprzednio robiła i przez to miałem przez kilka dni te same zadania zadawane, a wynieść coś od niej z lekcji to jak wygrać w toto lotka, 2 lata korepetycji dzięki niej miałem ale i tak była fajna zwłaszcza jak przynosiła na lekcję zdjęcia i opowiadała o swojej rodzinie zamiast cokolwiek uczyć fajny offtopic zrobiliśmy z tego tematu, trzeba go przykleić i zmienić nazwę na "Only spam".

Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 10-06-2008 o 00:14. Powód: ide spac bo o 12 duhy chodzom i porywajom
Sqrwysyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.