Cytuj:
Fire mag wcale nie jest zły na 60-70lvl jak jebnie crita z FB nie wiadomo skąd to się agra włącza
|
Jak na PvP ktoś skrytuje na mnie FB i włącza się ignite to się tylko uśmiecham
Cytuj:
Jak się biję 20lvl mniejszych to się nie dziwię 
|
No to w takim razie mój WoW mnie oszukuje =f
I wrzuca na BG dla lvli 20 niższych.
a ja się dziwiłem czemu taki imba jestem
Cytuj:
E tam durne gadanie, wuchta fire magów w pvp, fire też ma niektóre talenty nadające się do pvp, które są bardzo skuteczne - chyba najbardziej podstawowym jest Blazing Speed ale także Dragon's Breath i Blast Wave,
|
Cytuj:
ja osobiście nie widziałem, żeby takie talenty się na raidzie przydaly!
|
Akurat DB i BW są bardzo przydatne do czyszczenia trashu pod AoE. Bo DB jeszcze disorienta wrzuca i przeżywalność maga rośnie

Wiadomo, że na bossa to nie podziała, bo nie zbliżasz się tak bardzo by móc to wypalać a i tak przez koszt się to nie opłaca. No, ale nie można mieć wszystkiego
Cytuj:
Jedyne co na pewno odstrasza w fire to to, że o wiele łatwiej paść niż jako frost, ale zdolny mag potrafi sobie poradzić w każdym specu.
|
Nah. O ile frost mag ma szanse w starciu z rogalem to fire jest dla niego przystawką
POpre to pewnymi ciekawymi argumentami:
Buildy pod Arene
Deep fire - 4,2%
Deep frost - 78,4%
Pozostałe kilkanaście % to już mniejszości były.
Statystyki są dla teamów wysokorankingowych
Fire ma jakiekolwiek szanse w 5 vs 5
Cytuj:
Widzę, że większość jest na frost, ew. arcane. Ma ktoś jakieś pomysły co do buildu? Bo level nie jest jeszcze tak duży, żeby zmiana buldu była bardzo odczuwalna... I dzięki za wasze opinie, nie chcę zrobić czegoś "nie tak".
|
Zalezy w co chcesz grać
Strona, którą podał kac jest dobra, choć troche mało rozpisane