Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 09:14   #2332
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Jest taki chyba fajny build w ktorym slytszalem ze 1 raz mozna puscic pyro albo instant albo z baaaaaaaardzo malym castem. jednak to jest glownie na 5v5 do dobijania lub szybkiego crita w innego clothowca.
Grałem takim buildem. Nazywa się Pom-Pyro build i polega na dojściu do presence of mind i pyroblastu w talentach.
Jest to owszem instantowy pyroblast, ale jest to dośc ryzykowne. Bo tak naprawdę to cała twoja siła bojowa opiera się an tym czarze. REszta to dodatki zbijające hp
Grałem Pom Pyro magiem, teraz gram frostem z imp CS i wiem jedno - frost rządzi. Jego przeżywalnośc nie ma sobie równych. A dzięki temu i skuteczność
No bo to przecież na magu się siada jako pierwszym.

Cytuj:
Wypracowałem sobie własny build: http://www.wow-europe.com/en/info/ba...10005010051451

Co o nim myślicie?
Na niskim lvlu te 8 resista coś ci może da, później kompletna klapa.
Jak na pierwszy PvP build to nieźle
Deep frost
To jest mój build (znaczy teraz mam odrobine inny, ale kombinowałem z winter's chillem zamiast arctic windsem i raz odruchowo kliknąłem na PvE talent. No, ale nvm xD)

A to jest mój PvE build
Arcane-Frost 40/0/21
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 10-06-2008 o 09:18.
eerion jest offline