Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dymek890
@fatalsax
mozna sie z Toba zgodzic w 100 %
@down
nawet jakbys mial nick z swojm pro skillem trapera "duzo bys zdzialal"
|
A ja wiem jaki on ma nickname. PLX jak Ci powiem, nie będziesz mnie trapował?
plx plx plx ?! !? ?!...
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

no było zabawnie
Wszyscy, poza wami (czyt. członkowie guild Fatal~) są żałośni- według was OFC.A nie przyszło Ci do tego pustego łba, że to właśnie Wy jesteście żałośni?
Nie jestem specjalnie biegły w psychologii, ale to ewidentnie ukazuję, iż macie jakiś problem. Potrzebujecie ciągłej fascynacji wami ciągłego zainteresowania, nie troszcząc się oto, czy kompletnie tracicie szacunek do samych Siebie.
Jeszcze nie dawno Vhaloir wklejał ssy '2 left' expiąc i bijąc level. Potem stwierdził, że ma dość i zacznie być elo joł pro traperem!Więc blokowaliście 8lvl na witchu. Ale graczy w wyższym poziomem niż 8 ciężko zablokować, wiec korzystacie z naiwności ludzi, którzy jeszcze nie wiedzą, jakimi frajerami jesteście, bądź Botterów - do tego osobiście nic nie mam. Botterów blokujcie jak chcecie. Nie ujawniam swojego nicku ze względu na to ze i tak z tym nic nie zrobicie. Mam poziom doświadczenia 100+, a jak dobrze pamiętam zaproszenia od Lucker~(Lucker Elite Knight) ani od Kojot~(Kojotes Jano) nie przyjeliście bo co? Chcecie im oszczędzić wstydu? Więc zastanówcie się, kto tutaj jest żałosny, i jeżeli się mylę, a WY NAPRAWDĘ ROBICIE TO CO ROBICIE, BO W JAKIŚ BEZSENSOWNY SPOSÓB W TO WIERZYCIE I TO WAM SPRAWIA RADOŚĆ TO PO CO, CO 5 POSTÓW PRZEKONUJECIE INNYCH O TYM ?!
Chyba opinia ludzi, których nie lubicie-czy jak wy to określacie- was nie obchodzi. Wiec wywody Mydelniczek~ o tym, że wy nie przestaniecie, co kto by nie napisał, są bezsensu.
NIE piszcie więcej na forach, blokujcie sobie botterów, to może w końcu inni zapomną i już nikt was nie będzie obrażał (tak jak pan kilka postów wyżej 'fatalsax' od razu powiem ze on ma dużo lat ;p)