Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 15:04   #173
ELEAH
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yatne Pokaż post
No to mnie rozjebałeś. Przeczytaj sobie Władce pierścieni to dopiero zobaczysz jak ten frajer Tolkien ściągał z WoWa. Tam orki też mają podarte sztandary a nawet... są zielone, a elfy tak samo jak w WoWie mieszkają w lasach. Naprawde nie rozumiem czemu wszyscy tak zgapiają z najlepszej i najorginalniejszej gry na świecie World of Warcraft. Tak samo ten cały świat Warhammera - zupełna kalka wowa. A, nie zauważyłeś jeszcze jednego - w Wowie są nieumarli i w Tibii są nieumarli - no coś tu jest nie tak...

Mam Wowa, ale jakoś nie zauważyłem, żeby moby miały tam inteligencje większą niż w tibi. Tam też nawalają na pałe, potem ewentualnie uciekają lub się leczą.

Gdzie masz w tibii pod potworkiem nazwę Undead? to jest jakaś rasa? a może tibia sie zmieniła i wszystko od wowa zgapili? chodzi ci o ghule, skeletony i jakies tam jeszcze gówna? Aha sorki jak coś to Elfy mieszkające w lasach Tolkien niewymyślił Krasnoludów też , jak niewiesz lepiej siedz cicho Elfy wymyślili Caltycy laska a nie Tolkien... Schowaj się bo niewiesz co mówisz i to nie od Tolkiena wow zgapił tylko z legend i baśni tworząc swoją własną historię. Aha jaką fabułe ma Tibia? Pewnie taką: ,,Stara niemiecka gra opierająca się głownie na chodzeniu na potworki. Magię odkryli z powietrza ludzie. Rasa w tibi też jest z powietrza. Demony siedzią w piekle bo tak. Elfy i Krasnoludy powstaly z powietrza a caly swiat tibi też z powietrza'' Cipy prawie nic nie zaprezentowali oco wogóle chodzi w tibii?