Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 17:47   #178
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K0wal Pokaż post
chyba czytam podobny komentarz juz 100 raz albo i lepiej i tu nie chodzi tylko o te update ale poprzednich tez i w tych o clipach ogólnie już to jest nude pożyjemy zobaczymy.

o ja... jesteś już 100 komentarzem do tych jęczeń i to się staje nudne, co, popłaczesz się i się potniesz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torog Velrock Pokaż post
Nie no to ty mnie "Rozjebałeś"(what ever) xD Tolkein był dłuuuuuugo przez WoWem O.o i to Tolkien jest Twórcą wszystkich Krasnoludów, Elfów, Gnomów i Goblinów. Masz racje, Tolkien ściągał z Wowa ;] (A to że kiedy to pisał jeszcze WoWa nie było to nie ważne prawda ?(Chyba wtedy niebyło nawet warcrafta 1 ;] ohoo jeszcze nawet starcrafta nie było... Jeszcze lepiej, Wtedy jeszcze Blizzarda nie było O.o. Jeszcze inaczej - jak to pisał a miał ktoś 16 megabaitowy twardy dysk wielkości szafy i były dane nagrywane na taakich wielkich paskach (które nie pamiętam jak się nazywają ;/ )to był cood bogatym kolesiem WIĘĆ MI NIE PIEM Ó WRDOL ŻE TOLKIEN ŚCIĄGAŁ OD WoWA !#)

Okej facet - Doczytałem twojego posta do końca:

FACET !>@# WIESZ CO TY WOGÓLE GADASZ !@#$ Warhammer ściągał z WoWa !@#? Warhammer był 20 lat przed powstaniem Warcrafta 1, Dungeons and Dragons też jest cholernie stare (Facet który wymyślił D&D nie dawno umarł z starości, a system stworzył jak był młody ) Zamiast Pierd***ć głupoty najpierw przeczytaj o czym ty gadasz !

łahahahahaha ale jesteś głupi, no już naprawdę, napisałbym to samo co michoss ale mi się nie chce pozdro

Ostatnio edytowany przez Aevolana - 10-06-2008 o 17:56.
Aevolana jest offline