Kamarroo, już miałem ci więcej nie odpisaywać, ale kurwa jesteś pośmiewiskiem całego forum xd Nie masz argumentów to od razu wjeżdżasz na starych? Jesteś zbyt ciemny żeby coś normalnego wymyśleć? Może masz jakieś komplesky, nie wnikam. Dzieci, które pierwszy raz widzą starszą jak siadają przed kompem o 6:00 rano żeby zająć miejsce do expienie a na kolejny widok rodziców czekają do 4:00 rano gdy wyłączają kompa i idą śnić o Tibii kolejne kilka godzin na prawdę mają coś nie tak z głową. Spytaj się w przychodni czy takie choroby wogóle leczą :>
Wiesz co, przytoczyłbym Ci słowa twojego real kolegi mówiącego o tobie, ale obiecałem mu, że nic nie skopiuje na forum. Byś zobaczył jaki jesteś pr0 w oczach kolegów xdd
A na temat Krzynówka, on przynajmniej kocha to co robi, i robi to dobrze. Chciałbyś grać kiedyś tak jak on, ale już pewnie w tym twoim dziecięcym wieku masz osteoporozę kości od siedzenia przy kompie
Vilum, przepraszam cię fryzjerze, ale co było kurwa tam śmiesznego, że załączyłeś ostrą pompę? Z tych MILIONÓW jakie dostałeś za Wajluma nic było Cię stać na słownik angielskiego, że nie potafisz przytoczyć 3 prostych słow używanych codziennie na forach? xD
Albert, nie widziałeś, że komar jest elo na lansie i gromi wszystkich na Titanii i wogóle na każdym serwerze na jakim gra?

On zamiast snu układa plan następnego dnia, gdzie expić, za ile kasy, jak tu się podlizać Libanowi etc.
Skorupi <3 Przestań śpiewać i idź walczyć!!! ;D Kiedy kolejny teledysk TGK mi pokażesz? xdddd