Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2008, 20:10   #4195
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Co Ty pierdolisz?
Moze bys zrozumial gdybys czytal posty na ktore odpowiadalem

a) "Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!" by Articuno
- jako ze Materazzi drewnem nie jest odpowiedzialem w podobnym tonie

b)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Nawet honoru nie miał się by podnieść, tylko leżał jak pizda i udawał, że nie wiadomo co mu się stało.
w odpowiedzi zaznaczylem ze nie symulowal wiec wstanie "od tak" bylo niemozliwe w przeciwienstwie do C.Ronaldo ktory z wywracania sie od byle czego slynie
c)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Można go nie lubić, ale to już kurwa jest z leksza przesada >.<
w odpowiedzi na tego posta chodzilo o to ze i Articuno i Thomisson tez przesadzili,a jako ze na ogien najlepiej odpowiadac ogniem to staralem sie im odpisywac w podobnym tonie.Pozatym mam do zawodnika neutralny stosunek,jednak prawda jest ze czesto sie wywala od tak.
Teraz rozumiesz co p'dole,co mialem na celu czy znowu bede musial wszystko co napisalem rozlozyc na czynniki pierwsze -,-'?

wracjac do tematu a odchodzac od flame'u zawodnikow lubianych i tych mniej~

Villa pokazal klase,wiedzialem ze jest znakomity,ale w tym meczu zagral swietnie,podoba mi sie to ze ma chlodna glowe i wie co moze najlepszego zrobic z pilka w kazdej sytuacji.Cesc troche ponizej oczekiwan,jednakze podanie gdy Villa strzelil na 3-0 fenomenalne.Osobosicie sadzilem ze Rosjanie beda trudniejsza barykada do pokonania.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 10-06-2008 o 20:11.
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem