Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2008, 07:58   #4202
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayath Pokaż post
no i co z tego?? ty nigdy nikogo nie wyzywales??
wszystko ma swoje granice.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayath Pokaż post
podczas takiego meczu wyzwisk pada od groma,jezeli sam nigdy nie grales nie bedziesz wiedzial,a jezeli grales to wiesz jak jest,mi samemu czasami nawet grozono na boisku
Są, owszem wyzwiska, ale zauważ że Zidane przez cała swoją karierę, przez tyle setek meczy co grał, był wyzywany i jakoś nie słyszałem, żeby często brał udział w bójkach na boisku. Ale Materac musiał mu powiedzieć coś naprawdę przekraczającego wszelkie granice, skoro po tylu latach spokojnej gry, zdecydował się podejść do takiego kmiota i go uderzyć. Poza tym ten idiota wydawał później jakieś debilne książki w stylu "Co mogłem powiedzieć Zizou"? Trzeba być naprawdę imbecylem, żeby zbijać kasę na wydarzeniu, po którym stał się (poza Włochami) znienawidzonym na całym świecie. Do tego jeszcze paradował w TV i się chwalił jak zwymyślał jego matkę i siostrę, a trzeba dodać, że Zidane jest bardzo rodzinny. Kompletny kretyn i idiota, w moich oczach już nigdy nie naprawi swojego wizerunku, chociaż by zdobył ME, wynalazł lek na raka, czy odkrył pozostałe 2 tajemnice fatimskie.

Down:
Wiesz co to znaczy ironia?

Ostatnio edytowany przez Thomisson - 11-06-2008 o 08:40.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem