Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayath
no i co z tego?? ty nigdy nikogo nie wyzywales??
|
wszystko ma swoje granice.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayath
podczas takiego meczu wyzwisk pada od groma,jezeli sam nigdy nie grales nie bedziesz wiedzial,a jezeli grales to wiesz jak jest,mi samemu czasami nawet grozono na boisku
|
Są, owszem wyzwiska, ale zauważ że Zidane przez cała swoją karierę, przez tyle setek meczy co grał, był wyzywany i jakoś nie słyszałem, żeby często brał udział w bójkach na boisku. Ale Materac musiał mu powiedzieć coś naprawdę przekraczającego wszelkie granice, skoro po tylu latach spokojnej gry, zdecydował się podejść do takiego kmiota i go uderzyć. Poza tym ten idiota wydawał później jakieś debilne książki w stylu "Co mogłem powiedzieć Zizou"? Trzeba być naprawdę imbecylem, żeby zbijać kasę na wydarzeniu, po którym stał się (poza Włochami) znienawidzonym na całym świecie. Do tego jeszcze paradował w TV i się chwalił jak zwymyślał jego matkę i siostrę, a trzeba dodać, że Zidane jest bardzo rodzinny. Kompletny kretyn i idiota, w moich oczach już nigdy nie naprawi swojego wizerunku, chociaż by zdobył ME, wynalazł lek na raka, czy odkrył pozostałe 2 tajemnice fatimskie.
Down:
Wiesz co to znaczy ironia?