Lol jebie mnie czy mi wierzysz czy nie, ze ci zal dupe sciska ze nie masz ani summonera ani assassina to nie moja wina...Jak nie chodze w summonerze na menerze tylko w jakims cizenie bez addonow czy hunterze to znaczy ze go tez nie mam tak?... no na to wyglada. Jakies robienie fotek na prawo i lewo zza plecow zaslaniajac nick to dopiero smiech na sali.
Powiedizalem ci ze mozemy sie zalozyc dajesz 150k ja ci pokazuje assassina logamy na menere i mi dajesz nastepne 150. Za free nie mam zamiaru zadnemu dziecku neo nic udowadniac

, bede tracil czasu na takiego kmiota jak ty, nie jeden jest taki cwany przez neta

. Dajesz kase wtedy mozemy porozmawiac.
Pytalem sie czy chcesz sie zalozyc o 300 k powiedziales ze ok, znajac takie dziecko neo jak ty to ci pokaze assassina i dasz loga i tyle bede miec z zakladu dlatego wole miec pewnosc, zazwyczaj na tym polega zaklad. Po za tym nie bede z siebie nooba robil o jakies smieszne 300 k ;> no ale dobra.
aha bym zapomnial, czemu nie ma dalszej czesci rozmowy ? bo tego co zaznaczyles wynika ze ja ci mam ten outfit pokazac za 300 k, a ta wiadomosc wyslales jak musialem byc juz off takze wez sie czlowieku nie osmieszaj