Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2004, 09:13   #42
Recsio
Użytkownik Forum

Recsio's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Recsio ma numer GG 3785807
Domyślny

Post napisany przez SandMan'a

Mi sie rowniez podoba poradnik =)

A jesli chcesz zachowac lootbaga, to ja mam kilka sztuczek (jesli ci sie podoba, mozesz dodac do poradnika, Lig@ )

1. Ktos chce zakosic? To walimy na lootbaga FireField i czekamy, az sobie pojdzie, a wtedy DestroyField i jestesmy szczesliwi.

2. Niesiemy w bp pustego baga tego samego koloru co lootbag - gdy ktos sie zaczyna interesowac naszym zlomem rzucamy lootbaga za drzewo i wykladamy baga z bp przed siebie. UWAGA - teraz niektorzy mogli by juz sobie podarowac, a tu nie! Sprytny zlodziej domysli sie, ze pewnie wyekspediowalismy loot za ktores drzewo w poblizu, wiec bronimy tego pustego baga jak niepodleglosci i odbiegamy z nim pare ekranow dalej. Istotnie jest, zeby zlodziej nie mial za bardzo mozliwosci wnikniecia w ewentualna zawartosc pustego baga

PS: Niektorzy tu sie zala, ze Polak ich okradl, buuu, no jak!? rodak?! Nie wiem czy wy sie juz nauczyliscie czy nie, ale ja z doswiadczenia wiem, ze 85% Polakow to najwiekszi zlodzieje (i nie tylko) jakich mogliscie spotkac w tibii. Zauwazcie, ze gdy ktos wam ukradnie lootbaga to dialog wyglada mniej wiecej tak:
-Give it back! Now!
-spierd&%#@@!

PS2: Oops, nie wiedzialem, ze moj cioteczny postanowil zalogowac sie na forum z mojego kompa Beztrosko napisalem posta, wyslalem, a tu ze przez Recsio ;D. IMHO, ie oplaca sie o to wielkiego dymu robic, ale jesli ktos ma cos do tego posta, to niech pisze "SandMan ty %@#$@!!!!!11", a nie "Recsio ty $$#%@@#!!!!1111"

Ostatnio edytowany przez Recsio - 28-12-2004 o 09:18.
Recsio jest offline   Odpowiedz z Cytatem