Temat: Pytania
Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2008, 19:59   #16
TaTaskers
Użytkownik Forum

TaTaskers's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...

Domyślny

Dobra..

Za 1k to marnie wyjdziesz... Ale..
Na hibernie (mój świat ) kupisz to mniej więcej tak:

Knight:
- Broń: (Najważniejsze!) (morning star, crelicar mace)/(scimitar, spike sword jeśli koleś selnie za 500 gp, broad sword ale to 2-ręczne)/dwarfen axe
- Arm: (p-arm lub jak nie starczy scale arm)
- Helm: Soldier Helmet (lub legion jak nikt ci nie sprzeda... Później sobie darka kupisz )
- Shield: Dwarfen shield
- Legi: Brass legs/ plate legs (też zależy ile kolo chce
- Buty: Normalne

Sorc i drut:
- Broń: 1 różdżka druida za darmo w sklepie z czarami dostajesz
- Arm: P-arm/scale arm
- Helm: Soldier helm/dark helm
- Shield: dwarfen shield
- Legi: Brass legs/plate legs

Pally:
- Broń: Spear (duzio duzio)
- Arm: P-arm/scale arm
- Helm: Soldier helm
- Shield: dwarfen shield
- Legi: Brass legs/plate legs

Wszędzie to samo zależy od kasy... Pamiętaj, że u kinka ważna jest broń i to w nią właduj kase, wkrótce i tak się zwróci... Druid ma darmową broń ale potrzebujesz troche kasy na 2 healthy i 2 manasy na wszelki wypadek... Pall nie potrzebuje dobrego eq, ponieważ może odchodzić od potworów tak jak druid/sorc/pall

Expowiska:
Wychodzisz w venore i idziesz na swamp trolle \/ od miasta, jeśli lubisz Hard Core to idz sobie na Poha i powal uciekając cyclopy Pall/sorc/drut(tylko uważaj by nie podeszły! i nie idz za daleko bo archer cię ubije), później na roty \/> od miasta.

Lub

Wychodzisz w carlin i idziesz na folde, tam są frost trolle które dają ładny exp , później amazonki/ghost land/orc fort i dajesz

3) LOL! To ty chesz wędką potwory ubijać czy co, że fishingu potrzeba? Na mainie się skile nabijają z 3x szybciej (chyba), więc nie ma sensa trenic na rooku... Fishing ci zupełnie nie potrzebny, mlvl sam się nabija, tylko pilnuj, żeby jak mana się naładuje to exure/utevo lux walnąć, skile to druid/sorc nie potrzeba, pall narazie sam sobie nabija skila do 50, a knightem trzeba będzie trenować na 20 lvl

Poszukaj w tematach z mainem tego!

P.S. TY NA HIBERNIE MASZ LAGI?!? Coś chyba masz z kąpem zwalone, bo ja mogę chodzić tam jak chce, a ostatniego laga miałem pół roku temu...

Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 11-06-2008 o 20:04.
TaTaskers jest offline   Odpowiedz z Cytatem