Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2008, 20:21   #17
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno Pokaż post
Naruto- fajne, dopóki nie zaczęli masowo puszczać żałosnych fillerów a z Saska nie zrobili super hero, który dostał mega mangekyou sharingana,zabili Itachiego, zapomnieli o Kisame,nie dawali Naruta i ogólnie zaspoilerowałem ahaahaha zjecie mnie huaeuahshuea i kij

To tyle.
Lol widać, że prezentujesz tak ogromny wyraz inteligencji, że aż nie mogę go dostrzec.
1. Fillery puszczają bo mangi by nie starczyło. Teraz są żeby zapoznać ludzi z Asumą przed jego śmiercią. Może będą później z Sasuke i Itachim.
2. Sasuke stał się hero żeby Naruto mógł nim też być. Choć osoba o tak wielkim (iloczynie) inteligencji nie przejmuje się szczegółami takimi, że Naruto ZAWSZE staje się silniejszy jeśli emo_prince też.
3. A chciałbyś żeby Itachi żył O.o pisałeś, że w Bleach ciągle to samo.
4. Walka Kisame powróci prawdopodobnie w retrospekcjach i będzie ona skrócona.
5. Nie da się robić kilku rzeczy naraz nie tracąc potencjału jednej z nich- była oczekiwana walka Sasuke z Łasicem (Itachi- łasica jp), oraz rozmowy z Madarą.
6. Nie nazywaj tego co napisałeś spoilerem- obrażasz w ten sposób znaczenie tego słowa tą Twoją wypowiedzią.
7. "ahaahaha zjecie mnie huaeuahshuea i kij" Za takie wypowiedzi możesz wylecieć z grupy, oczywiście po głosowaniu. Nie rzucam słów na wiatr, a irytują mnie ludzie myślący, że powtórzą parę przeczytanych bredni, oraz rzucą tekst z podwórka to będzie oznaczało, że są fajni.

Zedytuję żeby nie było offtopa.
Cytuj:
(1)Nie uważam się za fajnego, poprostu mi się nudziło. Naruto już znam długi czas więc czytałem mangę. (2) Może sam uważasz się za fajnego? Styrałeś biednego Kopera jak każdy i myśli, że jest super (3)Nikt mnie nie lubi (4)Jeszcze chcą mnie z grupy wywalić !
Pozwoliłem podzielić sobie posta na punkty.
1) Przecież to stereotyp większości shounena- jeśli wróg, przyjaciel, rywal staje się silniejszy to główny bohater też. Jedno z podstawowych praw.
2) Nie wiem czy uważam się za fajnego... Jest to zbyt ogólne pojęcie. Mogę powiedzieć, że nie jestem żadnym "neokidem", zbulwersowanym kujonem, czy emo.
3) Tego nie pisałem
4) Nie chcą- gdybyśmy nie chcieli tu ludzi po prostu zamknąłbym nabór. Jednak
Cytuj:
"ahaahaha zjecie mnie huaeuahshuea i kij"
1) nie wnosi dużo do tematy,
2) kto by Cię chciał zjeść? Ja nie jestem chętny.

Ostatnio edytowany przez Nari - 12-06-2008 o 22:32.
Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem