Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libacjan
[Mój post przekopiowany z innego threadu]
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?
-7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami
-2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~
Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. Wymęczyłem mojego msa ze 20lvli na Tibii 8.0 i wiem co to znaczy gdy nie da się expić, a bocący ek biegają dookoła ciebie z rękoma w kieszeni i śmieją ci się w twarz.
@Bosal bądź inny "świetny moderator"
Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować.
By Rothes:
A ja Ci powiem, że są i warna dostaniesz.
|
A ja Ci powiem sprobuj dorownac szybkoscia expienia 160 rpkiem do 160 ms/ed, gdy obydwie postacie maja kase...

Next time sprobuj pomyslec, zanim cos napiszesz na temat expienia. Nie powinienes obwinac kogos o to ze expi szybciej niz Ty, a jak masz jakis problem to nie graj, lub zmien profke