Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meei
.. A ja będę trzymać Stronę Siwego ,bo okazałeś się chujem robiąc mu takiego psikusa ,nie potrafiłeś załatwić sprawy zadłużenia w prost to podstępem sie kryjesz .. jesteś płytki - pokazałeś ,że zwykła z ciebie ciota i interesy można robić z tobą tylko na trade - bacznie uważając czy człowieka nie wychujasz ,bo nie jesteś taki kozak jakiego z siebie robisz. Tym sposobem potwierdzasz ,że ufać tobie nie warto ,bo dając ci kasę zawsze możesz sobie wymyślić jakąś błahostkę za która hajs sobie przywłaszczysz .. Co następnym razem będzie powodem do Kradzieży kasy ..? Zła pogoda a może inny bezsensowny pretekst . Za ten gest Tracisz szacunek. Dzięki 
|
pamietam jak dzis, gdy powiedzialem na poi do niego i jego kumpli zeby zaplacili to wysmiali mnie
to nie byla nawet 'sprawa zadluzenia' bo oni poprostu na hama sie wpierdolili na poi questa
jestem pewien, ze gdybym powiedzial czy odda kase za poi, to by wysmial mnie znowu, dlatego postąpilem tak, gdy nadazyla sie okazja
zachowujecie sie jak dzieci, bo odrazu stawiacie strone osoby, którą lubicie bardziej, gdyz nie wazne jest dla was ze siwy wjebal sie na poi questa, ale to ze odebralem pieniądze nalezące sie mi
ps: z 15 osob mi zaufalo i zaplacilo za pacc i teraz cieszą sie swoim paccem, wiec nie mow mi ze jestem zlodzieje, odzyskalem poprostu to ci nalezalo sie za poi