Temat: Curwyoris
Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2008, 16:55   #34
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15 Pokaż post
SIEMKA!Panie kurczaczku.Ktoś pare postów wyżej napisał ,że Ultimation to prymitywi i robią siare polsce.Dlatego napisałem ,że robie siare bo nie liże dupy cave ratowi czyli ,że nie jestem w Cruoris. Tak inteligenta osoba na jaką się lansujesz powinna wiedziec o co chodzi.
Moim zdaniem robisz siare Polsce chociaż temu, że nie umiesz napisać tego wyrazu z wielkiej litery. Ale na serio, nie kierowałem tamtego posta tylko do Ciebie. Poczytaj sobie czasami posty Twoich szanownych kolegów, albo posłuchaj ich jak gadają o swoich wrogach, to będziesz wiedział, ok? W ogóle to sobie myślę, że już ich słyszałeś, tylko uznajesz coś takiego za normalne. No cóż :<
Niestety dalej nie rozumiem o co chodzi z tym lizaniem dupy. Tłumaczę to tak, że myślisz w ten sposób:
bycie w Cruoris, bycie protektowanym przez Cruoris = lizanie dupy Szwedom, jesteś Żydem, do pieca z Wami ahsusuhhsas
/\ nie dziwie się, że macie taką opinię jaką macie

Cytuj:
A do twojej wiadomoscie nie uważam ,że polacy muszą walczyc z polakami,a szwedzi z szwedami.
Spoko. Powiedzmy, że tak nie uważasz.

Cytuj:
To tylko gra wiec się tak nie irytuj zaraz.
A ja po przeczytaniu tego posta myślałem, że to Ty jesteś zirytowany.

Cytuj:
Żydzi to tylko przenosnia ale mimo wszystko bardzo do was pasuje.Dlaczego?Spójrz na Fagrasa i innych inteligentnych ludzi ,którzy na każdym kroku liża dupe Szwedą itp.
Aha, czyli przenośnia pasuję do wszystkich bo jedna osoba liże dupe Szwedom, q. Idąc tym tokiem myślenia całe Ultimation jest prymitywne bo Edforce Teo wyzywa wszystkich jak dzieciak. Fajnie?

Cytuj:
Nie znam cię dlatego nie moge okreslic kim jestes.Ale czy chcesz czy nie nalezysz do takiej grupy ,która sam wybrales wiec nie bucz już na forum z wywodami jakie to Ultimation jest prymitywne.
Pozdrawiam
Forum jest do wyrażania opinii, więc jeżeli piszecie takie tematy i posty to nie oczekujcie, że się obędzie bez krytyki. Są tutaj jeszcze ludzie, których to nie śmieszy.

Poza tym masz jakieś wahania nastroju? Bo w jednym temacie piszesz w miare normalne posty, a w temacie obok zachowujesz się jak typowy polack_karacz_wannab3:
Cytuj:
pytałem sie puga o payment ale powiedział ,że nie moge sie splacic bo Vuxes sie boi expic i co chwile exivuje wszystkich z Ultimation ,a jak sie splacimy i nabijemy lvle to bedzie musiał isc do psychiatry.
Przepraszam
/\ niestety, ten post Ci nie wyszedł

Cruoris the Movie
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem