Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamarroo
zmienili stronę wiadomo z jakiego powodu , ilu masz tych przyjaciół 1? jaka gildia ma siłę chyba nie mowisz o tej gildii , w ktorej jest twoj wodz Emzy , a i jeszcze jedno nie pograc w siatke tylko poprobowac odbijac;] to ostatni post wiecej ci nie odpisze bo szkoda czasu na jebanego idiote , ktory nie gra i mogl tu chuja zrobic ;p
|
1. Tak mam jednego przyjaciela, Ciebie.
2. Tak, chociażby o jego guild. Ty pilnuj swojej, bo wkońcu masz tam wtyki od początku serwera a Xoo znasz z rookgardu. Jak na razie jesteś nikim na tym serwerze, a mordą chlapiesz, ale już ci to mówiłem. możesz mi teraz po raz setny odpisać, że nie mam chara tutaj i chuja mogę, ale przynajmniej każdy tu na forum ma co do ciebie podobne zdanie

3. Ketynie mógłbyś się najpierw czegoś ode mnie dowiedzieć zanim coś napiszesz. Bo dla Twojej informacji gam w siatkę od 4 lat,a w piłkę nożną/ręczną trochę dłużej. Możesz pomarzyć o takim czymś, bo z twoim śmiertelnym przywiązaniem do komputera możesz co najwyżej sport pooglądać w telewizji podczasz gdy na Titanii jest server save o 9:00.
Masz rację, nie odpisuj, bo aż mi cię szkoda xd
Xiro, przynajmniej Ty nie zniżasz się do poziomu debili xd pzdr ;*