Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najt of Destrukszyn
Znam takie miejsca co są szalenie niebezpieczne. Są to wg. mnie Mino hell, chain armor quest na full respie (zrobiłem go raz jak był full, z 5 minosów i chmara orków, pomógł mi jakiś 8lvl), no i spearmany na zachodzie z wieżą waspów (taką jedną sprawę załatwiłem na dachu a potem milutki (ten sam) 8lvl pacc dopomógł mi w uzyskaniu satysfakcjonującej nagrody  ). Czasem jak sie nudze to luruje spearmany pod wieże waspów i koło polanki bearów. Raz nawet udało mi się zlurować 2 spearmany, 4 orki i waspa. Potem to wszystko ubilismy. A pojedyncze minosy to pestka(z kumplem, przynajmniej jednym). Raz zblokowałem chama z brass shieldem (skill w sh. był chyba 15). Straciłem 1hp, a koledzy go zabili.
|
eeee...ty wiesz w ogóle co piszesz..? Chain armor quest na full respie to jest 1 mino,2 orki i misio,..5 minosuw mozna spotkac na Cs-quescie (Counter Strike Quest..buhehehe)..a nawet więcej na full resp. nigdzie indzie
re:down - W sumie nie ma miejscówy w która bałbym się iść na rooku....wszystko na rooku jest tak powolne że ucieka sie bezproblemowo...spearman nie walnie więcej niż za 10 jesli jestes zaraz obok niego..lub 6 kratek dalej....rot...ma tylko dobry atak wiec trzeba go lac w grupie..inaczej jest to nieopłacalne...A tak do wszystkich tu prawie postów...po cholere bawić się na rooku w lurowanie spearmenów czy rot hunty...jesli w tym samym czasie można isc do jaskini pajaków...gdzie pełen respawn caaałej groty to około 13 PS'ów....z 10+ spiderow....kilka bógow ratuw.......schodza moze 2 lf na full resp....jak nie chcesz byc rokstayerem to expij jak najszybciej i nie baw sie na mino jeżeli jakis 46lvl ( Dziewiczy Instynkt zwracam respect

) może sobie to wybic i miec z tego expa....