@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane

Wiec nie trac na niego nerwow.
@down
Ja sie nie czepiam Twojego pisma. Robi to pan wyzej za co mu dziekuje, bo ja patrze na siebie nie tak jak TY. Podpis, nick, wiek itd.... Jesli mi sie czyjes zdanie nie podoba je komentuje, a nie tak jak Ty czepiam sie innych. Patrz na siebie, bo caly czas czepiasz sie wlasnie tego co zaznaczylem wyzej, a jak przyjdzie co do czego to "do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !" Czepiasz sie glupot i Pan wyzej Ci pokazal jaki Ty jestes nic wiecej. Dziekuje mu za to
P.S. Kurde sorry zapomnialem, ze jest wymog nie robienia bledow. Tym bardziej raz na "XXX" postow. I te Twoje "lol". Hmm przestales robic z siebie doroslego? Wyskakujesz teraz ze swoimi naturalnymi tekstami? Tak jak Ty sadzisz, ze moje "Granie w Zielone jest" niedojzale tak ja,ze Twoje "lol".