Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
Zbieramy kase na bilety do Anglii ? Co za SKURWYSYN
Kurwa czegoś takiego się nawet w POLSCE nie gwiżdże. Kurwa sędzia z Anglii, gdzie gra się najbrutalniej na świecie i kurwa taki karny. No przecież za takie coś wyjebać go powinni. WYBITNIE pod gospodarzy... Żal dupe ściska
Wiem, że to temat o furorze i nie powinienem tak pisać, ale dla mnie to nieprawdobodobna sytuacja. Mam nadzieje, że mnie zrozumiecie
|
To nie ważne, że z Angli (choć tam się gra najbrutalniej), ale K***A jak można coś takiego zrobić. No ja p******e!!! Cały mecz im gwizdał C*JOM j*****m gospodażom. No austryjak to większy oszust niż Rivaldo, C.Ronaldo (z całym szacunkiem) i k***a wójek staszek z poznania kurrrrrrrrrrwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO chuj strzela kurwa mać.
Teraz albo szkopy zremisują 0:0 i my wygramy 3:0 albo kurwa
asta la vista.
Skurwysyn pewni dostał w chuj kapony za to, żeby gwizdać pod autsrie ale nie miał pretekstu kutas jebany, dżemojad pierdolony kuriwszon.
I chuj w dupe lamusą co zaczą pisać :"TO temat o wydażeniach z Furory" , "Znajdzcie sobie forum o piłce" bo kurwa nic nie piszecie z furory tylko czekacie zeby napisac jakis posta a przeważnie piszecie : "GZ ładne fotki, więcej plx".
KUREWATWR^%TFDWYTGD9iuwjdnhewfi8ewr8gfy 8gfryw8ughw8gh ewhf 9weqhf 098qhjfeh2q08f9h098hfr jebany angol i banda austryjokooooooow chujów.
@Polscy kibice
Bądźmy z nimi bo teraz to chyba tylko wiara i nadzieja nas uratuje. Ale jednak niemiaszki chyba wyjada z chorwatami niestety.
POLSKA !!!!!!!