Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2008, 23:34   #21028
Nefarian aka Rage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 37
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumu Pokaż post
@Nefarian aka Rage
No i co, tobie widze ze tez zal dupe sciska ze nie masz bota. Co was w ogóle obchodzi czy ktos ma czy nie ma. GMem jestes?
Kto Ci tu wmawia, że mi żal dupe ściska brak bota? Nie miałem bota, nie mam, nie chcę mieć i jestem z tego dumny. Nie wnikam w to, czy pół serwera używa bota czy nie, ba, nie trzeba być jakimś super elo detektywem, aby wiedzieć takie rzeczy. Czemu? Ludzie sami (niekiedy nawet z dumą...) się do tego przyznają i tekstami w stylu "ja mam bota a ty nie" zaczynają wmawiać innym że to jest FAJNE. A forum (teoretycznie) jest po to, żeby można było wyrazić swoje opinie i skomentować coś tu i ówdzie, lub jak kto woli - pocisnąć komuś po rodzinie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nagravision Pokaż post
szkoda mi moich cudownych palcow na tak banalne czynnosci jak zbieranie gp
Skoro szkoda Ci Twoich bez wątpienia cudownych palców na tak banalne czynności, to po co w ogóle grasz w tą grę? Przecież ta gra składa się właśnie z takich banałów. A tak w ogóle, to po co ludziom takie zajebiste wybotowane postaci w grze, w którą i tak nie graja?

@topic
Gratuluję WSZYSTKIM awansów, lootów i ciekawych momentów w grze. Ciekawsze SSy ode mnie pojawią się niebawem.