Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumu
@Nefarian aka Rage
No i co, tobie widze ze tez zal dupe sciska ze nie masz bota. Co was w ogóle obchodzi czy ktos ma czy nie ma. GMem jestes? 
|
Kto Ci tu wmawia, że mi żal dupe ściska brak bota? Nie miałem bota, nie mam, nie chcę mieć i jestem z tego dumny. Nie wnikam w to, czy pół serwera używa bota czy nie, ba, nie trzeba być jakimś super elo detektywem, aby wiedzieć takie rzeczy. Czemu? Ludzie sami (niekiedy nawet z dumą...) się do tego przyznają i tekstami w stylu "ja mam bota a ty nie" zaczynają wmawiać innym że to jest FAJNE. A forum (teoretycznie) jest po to, żeby można było wyrazić swoje opinie i skomentować coś tu i ówdzie, lub jak kto woli - pocisnąć komuś po rodzinie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nagravision
szkoda mi moich cudownych palcow na tak banalne czynnosci jak zbieranie gp 
|
Skoro szkoda Ci Twoich bez wątpienia cudownych palców na tak banalne czynności, to po co w ogóle grasz w tą grę? Przecież ta gra składa się właśnie z takich banałów. A tak w ogóle, to po co ludziom takie zajebiste wybotowane postaci w grze, w którą i tak nie graja?
@topic
Gratuluję WSZYSTKIM awansów, lootów i ciekawych momentów w grze. Ciekawsze SSy ode mnie pojawią się niebawem.