@ Dudziu: w porządku, ale weź mi wytłumacz, dlaczego ciągle od X czasu mnie bezpodstawnie atakuje? teraz też to on zaczął pod moim adresem jako 1 oszczerstwa pisać że sprzedałem chara a to jest kłamstwo. I to o tym w sumie miała być rozmowa. Ja go nigdy nie prowokuje, więc ocb? Jego postępowanie w stosunku do mnie, wcale nie pokazuje że on jest wporządku człowiekiem. Jak już napisałem, nigdy pierwszy z nim nie zaczynałem rozmowy i kłótni staram się poprostu go unikać bo za bardzo sie od siebie różnimy charakterami tak mi się wydaje.
Nie było moją intencją rozpoczynanie kłótni, tak wyszło, ale Ja się jak zwykle tylko bronie. A wystarczyło żeby Udenix napisał, szukałem jakiego chara kupił Graghor. Pomyliłem się, przepraszam. Wtedy pewnie bym zeedytował swojego posta i było by wporzo. Myśle że poprostu tak było a Udego dodatkowo zmyliło to że nigdy nie widział jak Ja jade z grubej rury w Tibi, ale wieczorami po piwku i w nerwach się zdaża nawet mi

teraz od słowa do słowa i zaczynamy kłótnie na kilka stron zapewne. Cisnienie wywołane przez wczorajszą sytuacje mi juz przeszło. Nie uważacie że dalsze prowadzenie wulgarnej, chamowatej i godzącej w czyjąś godność osobistą rozmowy jest bezsensu? Jeśli uważacie że to ma sens to ok, ale Ja z tego odpadam, bo szykuje mi się kolejne dwa miesiące retired i póki co wolę sobie pograć.