Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2004, 16:22   #477
Wordos
Użytkownik forum

Wordos's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Knurów

Wordos ma numer GG 2007389
Domyślny Mini poradnik dla Knighta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez enduro
czesc mam knight lvl 15 skille juz troszke lepsze 39/37 poradzcie mi gdzie mam expic zeby szybko nabic 20lvl mam 2mlvl zaraz 3 wiem ze najpierw skille ale ja musze miec deserta i dlug splacic ale mam dobre eq -set steel helmet dragon shield i fire sword pisze juz drugi raz i nie dostalem odpowiedzi

Lol, chwalisz się, że masz dobry eq ? ja od 12 lvla mam warrior helmet, knight armor i axe, plate legi, guardian shield, co ty na to Ja tam sie nie pytam na czym expić, bo kopalnie są najlepsze, do tego amazony fajne w Venore, ale dużo ludzi. A to napisze taki mały poradniczek dla Knighta:

1. Wychodzisz z rooka, kupujesz dobry eq (scale armor, brass lub chain legs, m-star/longsword/orcish axe, soldier helmet, dwarven shield) i na Waspy do 10 lvl w AB' .
2. Jak już go nabijesz to idziesz na zamek (też AB'), na zmiane z waspami do 12 lvlu.
3. Od 12 lvlu mykasz na Amazony, jak masz skille ponad 20/20 ( a napewno masz ) to bijesz czasem Valkyrie.
4. Robisz na Amazonach 13-14 lvl i na kopalnie, od razu na zwykle dwarfy i soldki i tak myśle do 25 lvlu nawet (oczywiście można powyżej 20 z UHami na guardy spróbować, ale radze z high lvlowym kumplem).

No to tyle, aha i 0 (!!) treningu, skille same skaczą, może masz marne, ale za to w miare szybko exp idzie. Ja zrobiłem tak jak mam, i od 8 lvlu w tydzień (!!) zrobiłem 15 lvl, a mam marne skille bo 36/32.

Ostatnio edytowany przez Wordos - 30-12-2004 o 13:31.
Wordos jest offline   Odpowiedz z Cytatem