Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2004, 17:25   #53
Aoox
Użytkownik forum

Aoox's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Dębica

Domyślny Arcania

Wszyscy się pzrenoszą, ale nikt się nie wypowiedział na temat sytuacji na serwie. Zacznę więc ja

1> Najwyższy lvl Kalident KNit, Polak
2> Balrox, Cha'os master sorcerzy 30+
3> Najlepsza gildia: Archonts ( w *** Polaków)

- Ogólnie co 3 osoba to Polak
- Cała Archonts to PA. Słuchajcie tego:

Właże sobie do jakini z rotami, ze by 16 lvl szybko nabić a tam 13 pallek: - Leave
Ja: lols
- Wanna die?
- (w realu śmiech ) , OK atak me
- 5 chmurek dostalem
- MOja odpowiedź 2 hity 31, 30
Gośc mnei wyzywa, ja mu na legalu Ignora, zaraz wpada 22 master jego prot i tez próbuje mnie wyganiać ( Nie wyszło mu trochę, bo sam wyszedł)
- Kalident(40+ elite) daje mi msg: Plz, no kill my friends and leave his hell

No comment, czyste PAc. Okazazło sie że ci "** br" to Polacy...........

- Rook zatkany totalnie, mój rekord 1k expa w 1h ( sam byłem w jaksini bo all dostali kicki ), inny rekord 20 expa w 25 minut -.-

Main: Darahia i ank, zatkane przez PA...
Edron: expowiska dla ludu <20 zatkane, zostaje pul jaksini gobuw ( 3k exp w 1h ;/)
Dwarf's hell: Jak nie anpiszesz listu ze xpisz to ci ludzie spokoju nie dadzą, sam chyba w godzine 20 osub wypędziłem

3. Pierwsze poważne wydarzenie: Cha'os kille at lvl 34 by Barlox ( kumple z gildi)

Jak to się stało?

Gadałem z Chaosem, jęsli dobzre zrozumiałem to miał iśc z kumplami na fragi (on barlox kalident i jescze ktos), mial 5-6 p-legsuw (lacznie 30-40k na tym serwie), zostal trapniety i dobity pzrez Barloxa. Wojna domowa gildi? Szykuje się pierwsza wojna, w której pzreciwko Archonts stanie Alliance skladajaca sie z wsytskich ktorzy znienawidzili kompli kalidenta ( a jest ich troche) na czele z Chao'sem.
Sam skilluje do 50/? żeby stanąc po którejśc stronie.

Obecnie pallkowie wybijaja się ponad 40, zagrażajac Kalidentowi. Zobaczymy co pzryniesie przyszlosc Nrazie : You advance in axe fighting
Aoox jest offline